Trenger du en helt personlig sang eller tale?

Jeg vil gjerne hjelpe deg!

Det er alltid hyggelig å kunne bidra med noe som er skrevet spesielt for jubilanten.
Gå til siden for Eksempler, der finner du et utvalg av taler og sanger jeg har skrevet tidligere. Gå til siden for Priser, der finner du informasjon om betaling.

Jeg skriver til de fleste av livets anledninger, som dåp/navnefest, konfirmasjon, bryllup, sølv- og gullbryllup, fødselsdag, jubiléum, møte, firmafest, julebord, begravelse og bisettelse. Skriver også damenes tale, herrenes tale, sjefens tale, takketale, velkommen tale, takk for maten tale og annet etter behov. (Alt som kan skrives som tale kan også diktes som sang.)

Jeg skriver bokmål og dikter på vanlige, norske melodier som er lette å synge for alle.

Talene kan også skrives på rim eller som eventyr.

Sangen eller talen kan inneholde humor, romantikk, takknemlighet, glede, alvor eller litt av alt. Det er opp til deg hva du vil formidle, jeg har lang erfaring og mange gode råd og tips. Jeg hjelper deg også gjerne med innhold og melodivalg.

Her kan du starte med blanke ark og allikevel ende opp med en sang eller tale som er ”akkurat som om du skulle ha skrevet den selv”.

Høy kvalitet og rask levering.

Slik er fremgangsmåten:
  1. Du sender (eventuelt ringer) meg en forespørsel om jeg kan skrive for deg. (Gå til siden for kontakt meg.)
  2. Jeg gir deg raskt en tilbakemelding per mail. Det er viktig at du oppgir korrekt e-postadresse og mobilnummer i din første henvendelse.
  3. Når jeg har fått stikkord fra deg, dikter jeg sangen eller skriver talen. Utkastet til sangen/talen sendes på epost til deg sammen med betalingsinformasjon.
  4. Du kan selvfølgelig komme med ønsker om endringer, jeg jobber med sangen/talen til du blir fornøyd.
  5. Du godkjenner sangen/talen og betaler.